Wie zijn wij? 

Maren Veldhof

Ik ben Maren Veldhof, 18 jaar en studeer nu in het tweede jaar van de vierjarige opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness aan de Aeres Hogeschool Dronten. Momenteel ben ik werkzaam in de horeca, wat ik erg leuk vind om te doen. Dit omdat ik verschillende werkzaamheden uitvoer en veel in contact ben met andere mensen. De agrarische sector is ook iets waar ik mij graag mee bezig hou. Ik ben graag bezig, rustig en vaar graag mijn eigen koers. Binnen dit bedrijf ben ik de algemeen directeur.  

 

 

Anne Diesvelt

Ik ben Anne Diesvelt, 20 jaar oud en ik kom uit Didam. Ik woon nu voor het vierde jaar op de campus in Dronten. Ik studeer nu Agrifoodbusiness en bedrijfskunde en zit in het tweede jaar van deze studie. Mijn passie ligt bij huisdieren en in het bijzonder bij honden. Ik ben al 3,5 jaar werkzaam in een hondenhotel en ben hier elk weekend en in de vakanties te vinden. Ik ben een sociaal en gezellig persoon met een serieuze kant. Ik ben binnen het team heb ik de functie Office- en personeelsmanager. 

 

 

 

Aleid te Velthuis

Ik ben Aleid te Velthuis, 18 jaar en zit nu in het tweede jaar van de opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness aan de Aeres Hogeschool Dronten. Ik woon op een melkveebedrijf en ben hier van jongs af aan te vinden. Ik ben werkzaam in de agrarische sector. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mee te doen aan veekeuringen. Mijn persoonlijke eigenschappen zijn gemotiveerd en positief. Ik ben niet bang voor een uitdaging en geef niet zomaar op. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de productie en inkoop.

Guus Schipper

Ik ben Guus Schipper, 19 jaar en ik zit nu in het tweede jaar van de opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness aan de Aeres Hogeschool Dronten. Ik woon zelf op een melkveebedrijf en ik ben daar ook regelmatig aan het werk te vinden. Ook werk ik bij een klein rietdekkersbedrijf. Ik ben overtuigend en een harde werker en dat past goed bij mijn rol als marketing en verkoop manager.Elly de Jong

Ik ben Elly de Jong, 19 jaar en tweedejaars student aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Ik ben werkzaam in de varkenssector en heb een passie voor de agrarische sector. Ik zou mijzelf omschrijven als een geordend en perfectionistisch persoon. Daarnaast ben ik ambitieus en kan ik ook erg serieus zijn. Eigenschappen die goed passen bij de functie Financieel manager. Met deze eigenschappen en gezien ik het werken met cijfers ook erg leuk vind is de functie die goed bij mij past, de functie financieel manager. De financiële kant van het bedrijf is dan ook waar ik verantwoordelijk voor ben.